Νέο δημοσίευμα του Reuters αναφέρει ότι η Tencent ετοιμάζει μια έκδοση του Elden Ring για φορητές συσκευές. Το άρθρο επικαλείται τρεις ανθρώπους που γνωρίζουν λεπτομέρειες για το θέμα. Σημειώνεται ότι η Tencent, κατέχει το 16% των μετοχών της FromSoftware, που είναι η δημιουργός του Elden Ring, έχει αποκτήσει άδεια για τα πνευματικά δικαιώματα και εδώ και καιρό αναπτύσει ένα πρωτότυπο. Το παιχνλιδι λέγεται ότι θα είναι free-to-play, με αγορές εντός της εφαρμογής, με ένα μοντέλο εμπνευσμένο από αυτό το Genshin Impact.
Σας θυμίζουμε ότι, το Elden Ring κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου 2022, για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Ήταν ένα από τα παιχνίδια με τις καλύτερες πωλήσεις τη χρονιά εκείνη.
Προς το παρόν, αναμένουμε πληροφορίες για το expansion Shadow of the Erdtree.Τρεις μήνες με το Huawei Watch GT6 Pro: το gadget που άλλαξε τις συνήθειές μου
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity